#Covid-19 maatregelen

Beste ouders/verzorgers/leden,

In mijn laatste mail schreef ik dat de scouting activiteiten tot 31 maart zijn afgelast. We zijn nu op dat punt aangekomen en iedereen is er van op de hoogte dat deze maatregelen door onze regering in elk geval nog zijn verlengd tot 1 juni. Het moge duidelijk zijn dat onze vereniging zich natuurlijk aan sluit bij deze maatregelen om niet fysiek samen te komen. Dat betekend dus geen opkomsten, geen klusdagen, geen kampen en geen NPK, niets van dat alles. 

Maar gelukkig staan we als scouting niet stil en zijn we niet voor één gat te vangen. Er zijn inmiddels door veel speltakken online alternatieven bedacht en getest. Dit vinden we erg leuk om te zien. 
We hopen dat iedereen op deze alternatieve manier tóch met elkaar in contact kan blijven en zich verbonden kan voelen met onze prachtige vereniging. We laten ons ook in deze rare tijd, graag uitdagen om er het beste van te maken. Door vooral te kijken naar wat er nu allemaal wél kan. 

Ook vanuit Scouting Nederland is er een bericht voor alle leden. Deze brief van het bestuur van Scouting Nederland kun je hier lezen.

Graag sluit ik af door iedereen het allerbeste te wensen. Veel gezondheid voor iedereen. En we kijken uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen ontmoeten aan de Poortmanswijk.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Gerben Oppewal
Voorzitter