De Stam

De stam is de opvolgende groep die na de jongerenstam komt. De groep gaat ook doorgaans door voor de ouderenstam. Deze groep houd zich voornamelijk bezig met het vrijwilligers werk binnen de vereniging. zo zijn er mogelijkheden om een rol binnen de vereniging te vervullen. Zo zijn er diverse subgroepen die speciaal zijn weggelegd voor de leden van deze groep, denk hierbij aan de vaardigheden die ze vanuit het werk bij het verenigingsleven kunnen toepassen.

Om bij de stam aan te kunnen sluiten is de minimale leeftijd 21 jaar. Indien je een keer wilt komen kijken dan is dit mogelijk. Door de onregelmatige opkomsttijden kunt u het beste een mail sturen, dan staat u niet voor een dichte poort.

Contact

Heb je interesse stuur dan een mail naar info@scoutingpekela.nl. Wij zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.