De Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan gezellig eens kijken bij de Welpen van scouting Pekela.

Bij scouting Pekela zijn er twee groepen die de titel ‘Welpen’ dragen. Deze twee groepen zijn van elkaar gescheiden in meiden en jongens. Om goed naar de groepen te kunnen refereren hebben deze groepen ieder een eigen naam.

De meiden groep gaat bij de naam van de Cupido welpen. De jongens groep heet de Welpen. Deze groepen draaien apart van elkaar de opkomsten, wel allebei op de zaterdag. De cupido welpen hebben in de ochtend opkomst en de Welpen hebben in de middag hun opkomst.

Deze groepen hebben ieder een eigen pagina, deze kunt u vinden door gebruik te maken van de onderstaande links.

Voor de Cupido welpen kunt u met deze link naar de pagina.

Voor de jongens Welpen kunt u deze link gebruiken om de pagina te bezoeken.