De contributie van 2019 bedraagt € 96,00 per jaar. Dit bedrag gaat naar:

Scouting Nederland. De landelijke afdracht aan Scouting Nederland bedraagt voor 2014: € 19,50 per lid per jaar. Alle leden ontvangen 4 keer per jaar een Scouting Magazine. De groep krijgt hier ondersteuning voor terug: PR, administratie, financiën, verzekeringen, juridisch advies, training, landelijke evenementen, etc.

Scouting Regio Groningen. De regionale afdracht bedraagt € 5,00 per lid per jaar. Hiervoor krijgen wij training voor leiding en bestuur, regionale evenementen en diverse andere vormen van ondersteuning terug.

Scouting Pekela. Maandelijks gaat er € 4,45 naar de vereniging als bijdrage in de kosten voor o.a. aanschaf tenten, gezamenlijke activiteiten, trainingen van de leiding, verzekeringen, gas/water/elektra, vuilafvoer en onderhoud van de gebouwen

Speltak van uw kind. Er gaat maandelijks € 1,50 naar de speltak zelf, voor de bekostiging van de opkomstactiviteiten.