Lid worden

Als scouting je leuk lijkt, kun je natuurlijk altijd een keertje bij ons kijken! Kijk hier voor de tijden waarop we opkomst hebben. Als je na 2 of 3 keer kijken graag lid wil worden, geef dit dan door aan de leiding! Zij zullen er voor zorgen dat je inschrijving bij de ledenadministratie en penningmeester terecht komt.

Wachtlijst

Voor sommige speltakken is zoveel vraag dat wij een wachtlijst hanteren. Het kan daardoor voorkomen dat uw kind niet direct aan de opkomsten van de speltak kan meedoen. U kunt het beste een mail naar het desbetreffende leiding team sturen, deze groep neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Speltakken

U kunt contact opnemen met de speltakken door de informatie pagina van de groep te openen. Onder het kopje contact vind u het bijhorende email adres.

De bevers (4-7 jaar)

De Cupido welpen (7-11 jaar)

De Welpen (7-11 jaar)

De Verkenners (11-14 jaar)